Integritetspolicy

Introduktion

Vi är LinenBundle Europe Ltd (företagsnummer 655949) registrerade i Irland med vårt registrerade kontor i Ivy House, Pelletstown, Drumree, Co. Meath. (och vi refererar till oss själva som "LinenBundle.com", ''LB'' "vi" eller "oss" eller "vår" i detta dokument).

Vi är angelägna om att skydda din integritet. Vi ber dig att läsa följande noggrant för att förstå våra åsikter och praxis angående dina personuppgifter och hur vi, som personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter, kommer att behandla dem. När vi hänvisar till termerna "datakontrollant" och "personuppgifter" i denna integritetspolicy, har de betydelser som ges till dem i Data Protection Act 1998 ("lagen").

Din "information" som vi samlar in och behandlar (som beskrivs i denna integritetspolicy) kan inkludera dina personuppgifter och vi kommer att behandla den informationen i enlighet med detta.

Vi kommer endast att använda den information som vi samlar in om dig lagligt (i enlighet med lagen och andra tillämpliga dataskyddslagar i Storbritannien).

Detta integritetsmeddelande syftar till att ge dig information om hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter genom din användning av denna webbplats, inklusive all data som du kan tillhandahålla via denna webbplats när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev, köper en produkt eller tjänst eller deltar i En tävling.

Det är viktigt att du läser detta sekretessmeddelande tillsammans med alla andra integritetsmeddelanden eller meddelanden om rättvis behandling som vi kan tillhandahålla vid specifika tillfällen när vi samlar in eller behandlar personuppgifter om dig så att du är fullt medveten om hur och varför vi använder dina uppgifter . Detta sekretessmeddelande kompletterar de andra meddelandena och är inte avsett att åsidosätta dem.

Kontroller

LinenBundle Europe Ltd är personuppgiftsansvarig och ansvarig för dina personuppgifter (kallas gemensamt "vi", "oss" eller "vår" i detta sekretessmeddelande.

Om du har några frågor om detta sekretessmeddelande, inklusive eventuella förfrågningar om att utöva dina juridiska rättigheter, vänligen kontakta oss på help@linenbundle.ie].

    Informationen vi samlar in Data som vi samlar in direkt från dig

När du registrerar dig på www.linenbundle.ie ("Webbplatsen") eller köper något från oss kommer vi att be om en del eller all av följande information: ditt namn, e-postadress, telefonnummer och fullständiga och leverans- och faktureringsadresser, inklusive postnummer. Vi har även ett register över ditt lösenord och din IP-adress.

Om du köper av oss kommer du också att bli ombedd att lämna betalningsinformation; detta ska samlas in av en tredje parts betalningsgateway och vi ser inte detta. Se avsnittet "Betalningsinformation" nedan för mer information om betalningsdata.

Vi kan också be dig ibland att ange din ålder och eventuellt vissa andra personliga uppgifter såsom kön eller var du hört talas om oss.

Data vi samlar in från din aktivitet på webbplatsen

När du använder webbplatsen samlar vi in ​​data om din aktivitet på webbplatsen. Detta inkluderar saker som:

Information om vad du köper och hur du använder webbplatsen.

Information om din användning av olika webbplatstjänster.

Din kommunikation med LB.

Annan information relaterad till din aktivitet, till exempel vilken webbplats som hänvisade dig till oss.

Data vi samlar in från andra källor

Vi kan få information om dig från tredje parts källor, såsom datainsamlare och från tredje parter som du har gett tillåtelse att dela din information från eller från vilka du har gett oss tillåtelse att begära din information. Till exempel, genom att registrera dig för webbplatsen med hjälp av Facebook eller ett annat socialt nätverk, ger du det nätverket tillåtelse att dela dina uppgifter. Beroende på nätverksreglerna och dina inställningar på det kan detta inkludera data som ditt födelsedatum, ditt civilstånd, antalet personer i ditt hushåll och annan information.

Känsliga personuppgifter

Känsliga personuppgifter definieras av dataskyddslagen och inkluderar detaljer som information om din hälsa, sexuella läggning, religion, ras eller etniskt ursprung. För det mesta kommer vi inte att behöva några känsliga personuppgifter för att kunna tillhandahålla våra tjänster och vi kommer inte att begära det.

    Hur vi använder informationen vi samlar in

Vi använder de personuppgifter vi samlar in för att tillhandahålla webbplatsen, varorna på webbplatsen och tjänster relaterade till dem, för att anpassa och förbättra din upplevelse med LB, för att göra din upplevelse så njutbar och effektiv som möjligt och för kommersiella ändamål.

Användning av information för att tillhandahålla tjänsterna

Viss information krävs för att webbplatsen ska fungera.

Här är några specifika exempel på information som används:

Din e-postadress och ditt lösenord gör att vi kan känna igen dig när du kommer tillbaka så att vi kan ge dig en snabbare service och ett personligt användarkonto.

Din adress gör att vi kan verifiera att vi kan leverera till dig – och även berätta var vi ska leverera!

Vi använder din IP-adress för att förhindra spam, bedrägerier eller missbruk av vår webbplats.

Vi använder dina inloggningsuppgifter för att du ska kunna göra en beställning.

För att underlätta din användning av webbplatsen kan vi (eller din webbläsare kan) fylla i vissa fält i registreringsformulären i förväg. Om wOm du gör det kommer det att vara för fält där vi redan har din information, såsom ditt namn och din e-postadress. Du har alltid möjlighet att radera eventuella fält som vi i förväg fyller i.

När du gör en beställning på webbplatsen kommer vi att fråga dig om ditt fullständiga namn, ditt telefonnummer och leverans- och faktureringsadresser (bland annat). Vid efterföljande köp kan vi i förväg fylla i dessa fält åt dig med den information som tidigare tillhandahållits. Du har alltid möjlighet att ändra fält som vi fyller i i förväg vid köptillfället.

Vi använder information som samlats in av oss om transaktioner som du har genomfört för att övervaka servicekvalitetsnivåer och för att tillhandahålla service och support till LB-användare i allmänhet och för individuell försäljning.

Med ditt samtycke använder vi din information för att skicka marknadsförings-e-post till dig om kommande kampanjer och andra nyheter, inklusive information om produkter och tjänster som erbjuds av oss och våra dotterbolag.

Vi kan också använda din information som vi anser vara nödvändigt eller lämpligt för att: (a) följa tillämpliga lagar; (b) följa lagliga förfrågningar och rättsliga processer, inklusive att svara på förfrågningar från offentliga och statliga myndigheter; (c) upprätthålla denna integritetspolicy; och (d) skydda våra rättigheter, integritet, säkerhet eller egendom och/eller dig eller andras

Användning av information för att anpassa och förbättra LB-upplevelsen

Vi vill att din shoppingupplevelse hos oss ska vara så trevlig som möjligt. Vi kommer att samla in data om dina shoppingaktiviteter och preferenser för att anpassa ditt konto (utöver hur du anpassar det själv) och för att vi ska kunna tillhandahålla en effektiv och användarvänlig tjänst. Vi kommer också att använda det för att förbättra kvaliteten på webbplatsen.

Här är några specifika exempel på hur vi använder din data:

Vi behåller information om köp från oss, och vi kan göra denna information tillgänglig för dig via för din granskning och journalföring.

Vi kan hålla ett register över vissa av dina preferenser, så du behöver inte återställa dessa preferenser varje gång du börjar handla.

Vi sparar dina inloggningsuppgifter för att göra det snabbare för dig att lägga beställningar i framtiden så att du inte hela tiden behöver ange sådana uppgifter igen.

Att vara uppmärksam på hur du använder webbplatsen hjälper oss att utveckla förbättringar av webbplatsen och de varor och tjänster vi erbjuder.

Om du har blivit hänvisad till oss av en tredjepartswebbplats, kan vi hålla register över webbplatsen som hänvisade dig så att vi kan ta reda på vilka webbplatser som hänvisar fler eller färre användare till vår webbplats. Vi kan också ha hänvisningsarrangemang med vissa tredjepartswebbplatser och hänvisare och vi kan använda dessa uppgifter för att uppfylla skyldigheter som vi kan ha gentemot dessa tredjepartswebbplatser eller hänvisare.

Vi samlar in och spårar individuell och aggregerad information om shoppingvanor, produkter och tjänstepreferenser och val som användare har gjort och liknande. Vi använder denna information för personalisering eller allmän förbättring av de varor och tjänster vi erbjuder, men också för affärsforskning. Du kan se mer om samlad information nedan.

Vi samlar in och spårar individuell och aggregerad anslutningsinformation såsom webbläsartyp och version, operativsystem och plattform; annan programvara och hårdvaruinformation och liknande. Vi använder denna information för att förstå hur och när våra användare får tillgång till våra onlinetjänster, så att vi kan vidareutveckla vår webbplats och våra varor och tjänster för att passa.

Användning av information för kommersiella ändamål

Vi kan tjäna intäkter (vilket gör det möjligt för oss att hålla webbplatsen online och våra priser för våra varor låga!) genom källor inklusive reklamförsäljning, inklusive beteendebaserad reklam online, inklusive personlig ominriktningsreklam, och genom försäljning av business intelligence-data.

Så här används din information för detta:

Vi kan komma att dela information med vissa noggrant utvalda tredjepartspartner så att de kan:

presentera annonser och kampanjerbjudanden som är relevanta för dig och dina intressen eller, alternativt;

att presentera annonser på LB baserat på din aktivitet på andra webbplatser. Du kan till exempel se annonser för produkter som du tittade på på en annan webbplats när du surfade på LB.

För mer information om datadelning, se avsnittet "Datadelning".

Vi samlar in och kan komma att visa eller använda i syfte att marknadsföra och marknadsföra webbplatsen, våra varor, våra tjänster eller oss själva, eventuella vittnesmål eller recensioner som du ger oss om webbplatsen, våra produkter eller våra tjänster eller oss själva – och vi kan lägga till betyget eller granska ditt förnamn (men inte ditt efternamn) och allmänna geografiska läge (t.ex. stad eller ort).

Användning av din e-postadress

Vi använder din e-postadress för att kommunicera med dig. Vi kommer att skicka både transaktions- och servicemeddelanden till dig så att vi kan kommunicera med dig om webbplatsuppdateringar eller din aktivitet på webbplatsen. Vi kan till exempel skicka e-post till dig:

meddelar dig om dina registreringsuppgifter

efter att du har gjort ett köp, för att bekräfta beställningen och uuppdatera dig om status för beställningen och dess leverans

för att påminna dig om saker du har övergett i din varukorg

att skicka information som du har bett om

för marknadsundersökningar, betyg eller recensioner, som kan eller inte får skickas via ett oberoende marknadsundersökningsföretag för vår räkning

för att kontakta dig om status för betyg eller recensioner du har skickat.

Ditt godkännande av LB:s allmänna villkor innebär att du ger oss samtycke till att skicka dessa e-postmeddelanden till dig. Dessa e-postmeddelanden är inte marknadsföringsmeddelanden och vi kräver inte att du uttryckligen väljer att ta emot dem.

Som nämnts ovan kan vi använda din e-postadress för att skicka direkt marknadsföring till dig. Om du inte uttryckligen väljer att ta emot dessa marknadsföringsmeddelanden kommer du dock inte att få några från oss eller någon av våra partners. Du har rätt att välja bort marknadsföringsmejl som vi kan skicka dig när som helst genom att klicka på länken "avsluta prenumeration" i e-postsidfoten. Observera att även om du väljer bort det kan vi fortfarande skicka e-postmeddelanden som inte är marknadsföringsändamål – e-postmeddelanden som inte är marknadsföringsmaterial inkluderar e-postmeddelanden om ditt konto hos oss (om du har ett) och våra affärskontakter med dig.

Samlad information och profilering

Samlad information är data vi samlar in om en grupp eller kategori av produkter, tjänster eller användare, från vilka individuella användaridentiteter har tagits bort och från vilka det inte är möjligt att räkna ut individuella kundidentiteter. Med andra ord kan information om hur du använder en tjänst samlas in och kombineras med information om hur andra använder samma tjänst, men all sådan information kommer att anonymiseras och ingen identifierande information kommer att inkluderas i den resulterande informationen.

Aggregat data hjälper oss att förstå trender och kundbehov så att nya produkter och tjänster kan övervägas och så att befintliga produkter och tjänster kan skräddarsys efter kundernas önskemål. Vi använder och avslöjar anonymiserad samlad information för att tillhandahålla andra produkter och tjänster, samt i syfte att utvärdera och förbättra våra befintliga produkter och tjänster. Vi kan också sälja sådan samlad information via affärskanaler.

Denna sammanställning kan innefatta gruppering av kundprofiler efter delade egenskaper såsom demografiska, geografiska, psykografiska och beteendemässiga egenskaper för att bättre förbättra vår förmåga att erbjuda relevanta produkter och tjänster till dig baserat på dina demografiska, geografiska, psykografiska och beteendemässiga egenskaper.

Underlåtenhet att lämna personlig information

Om vi ​​behöver samla in personuppgifter enligt lag, eller enligt villkoren i ett avtal vi har med dig och du underlåter att tillhandahålla dessa uppgifter när så begärs, kanske vi inte kan fullgöra det avtal vi har eller försöker ingå med dig (till exempel för att förse dig med varor eller tjänster). I det här fallet kan vi behöva säga upp en produkt eller tjänst som du har hos oss men vi kommer att meddela dig om så är fallet vid tillfället.

    Ändamål för vilka vi kommer att använda dina personuppgifter Ändamål för vilka vi kommer att använda dina personuppgifter

Vi har nedan, i ett tabellformat, en beskrivning av alla sätt vi planerar att använda dina personuppgifter och vilken av de rättsliga grunderna vi förlitar oss på för att göra det. Vi har också identifierat vilka våra legitima intressen är där så är lämpligt.

Observera att vi kan behandla dina personuppgifter för mer än en laglig grund beroende på det specifika syftet för vilket vi använder dina uppgifter. Vänligen kontakta help@linenbundle.com om du behöver information om den specifika rättsliga grund vi förlitar oss på för att behandla dina personuppgifter där mer än en grund har angetts i tabellen nedan.

Syfte/Aktivitet Typ av uppgifter Laglig grund för behandling inklusive grund för berättigat intresse Att registrera dig som ny kund (a) Identitet (b) Kontakt Utförande av ett avtal med dig

 

För att behandla och leverera din beställning inklusive:

(a) Hantera betalningar, avgifter och avgifter

(b) Samla in och återkräva pengar som du är skyldig oss

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Finansiellt

(d) Transaktion

(e) Marknadsföring och kommunikation (a) Utförande av ett kontrakt med dig

(b) Nödvändigt för våra legitima intressen (för att återkräva skulder till oss)

 

För att hantera vår relation med dig som inkluderar:

(a) Meddelar dig om ändringar av våra villkor eller integritetspolicy

(b) Be dig lämna en recension eller

göra en undersökning

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Marknadsföring och kommunikation

(a) Fullgörande av ett kontrakt med dig

(b) Nödvändigt för att uppfylla en rättslig skyldighet

(c) Nödvändigt för våra legitima intressen (för att hålla våra register uppdaterade och för att studera hur kunder använder våra produkter/tjänster)

För att du ska kunna delta i en prisdragning, tävling eller fylla i en undersökning

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Användning

(e) Marknadsföring och kommunikation (a) Utförande av ett kontrakt med dig

(b) Nödvändigt för våra legitima intressen (att studera hur kunder använder våra produkter/tjänster, för att utveckla dem och växa vår verksamhet)

För att administrera och skydda vår verksamhet och denna webbplats (inklusive felsökningg, dataanalys, testning, systemunderhåll, support, rapportering och värd för data) (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Tekniskt (a) Nödvändigt för våra legitima intressen (för att driva vår verksamhet, tillhandahålla administration och IT-tjänster, nätverkssäkerhet, för att förhindra bedrägerier och i samband med en omorganisation av verksamheten eller gruppomstrukturering)

(b) Nödvändigt för att uppfylla en rättslig skyldighet

För att leverera relevant webbplatsinnehåll och annonser till dig och mäta eller förstå effektiviteten av den reklam som vi tillhandahåller dig (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Användning

(e) Marknadsföring och kommunikation

(f) Tekniskt

Nödvändigt för våra legitima

intressen (att studera hur kunder använder våra produkter/tjänster, för att utveckla dem, för att växa vår verksamhet och för att informera om vår marknadsföringsstrategi)

Att använda dataanalys för att förbättra vår webbplats, produkter/tjänster, marknadsföring, kundrelationer och upplevelser inklusive kundprofilering (a) Teknisk

(b) Användning nödvändig för våra legitima intressen (för att definiera typer av kunder för våra produkter och tjänster, för att hålla vår webbplats uppdaterad och relevant, för att utveckla vår verksamhet och för att informera om vår marknadsföringsstrategi)

För att ge dig förslag och rekommendationer om varor eller tjänster som kan vara av intresse för dig

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Tekniskt

(d) Användning

(e) Profil

Nödvändigt för våra legitima

intressen (att utveckla våra produkter/tjänster och växa vår verksamhet) E. Betalningsinformation

Den som vill genomföra ett köp med betalkort på webbplatsen måste tillhandahålla informationen för det betalkortet (t.ex. betal- eller kreditkort). Vi får säkra betalningskortsacceptans- och valvtjänster från tredje parts betalningsbehandlare. Vi varken tar emot eller lagrar några betalkortsuppgifter själva. Dina betalningsuppgifter tas endast emot av den tredje partens betalningsbehandlare och delas inte med någon tredje part. Tredje parts betalningsbehandlare kommer att lagra dina betalkortsuppgifter för användning av dig i framtida transaktioner.

För närvarande tar LB emot betalkortsacceptans och valvtjänster från AIB. För mer information, se AIB:s sekretesspolicy.

    Säkerhetsåtgärder

All information vi samlar in om dig lagras på våra säkra servrar och kommer att förvaras säkert i enlighet med vår interna säkerhetspolicy och lag. Till exempel använder vi säker kryptering för att hålla lösenord (t.ex. lösenordet som tilldelats som en del av registreringsprocessen – som senare kan ändras).

Med ditt samtycke kan vi skicka din information internationellt inklusive till länder utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Även om vi kommer att vidta alla rimligen nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna integritetspolicy, kanske vissa platser utanför EES inte har tillräckliga dataskyddslagar alls eller kan erbjuda olika skyddsnivåer för personuppgifter som är inte lika höga som i Storbritannien. Genom att skicka in dina uppgifter till oss, bekräftar du att förutsatt att vi har använt dina uppgifter på de sätt som anges i denna integritetspolicy, kan vi inte hållas ansvariga för eventuell användning av dina uppgifter av tredje parter som tar emot och behandlar dina uppgifter.

Tyvärr är överföringen av information via internet inte helt säker. Även om vi kommer att göra vårt bästa för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera säkerheten för dina data som överförs till vår webbplats; all överföring sker på egen risk. När vi har fått din information kommer vi att använda strikta procedurer och säkerhetsfunktioner för att försöka förhindra obehörig åtkomst.

    Teknologi

LB och dess partners och tjänsteleverantörer använder cookies på webbplatsen, för att anpassa och förbättra din upplevelse och för kommersiella ändamål. Du kan hitta mer information om de cookies som används av LB, våra partners, tjänsteleverantörer och andra tredje parter samt hur du hanterar dina cookieval i vår Cookiepolicy.

    Datadelning

Det finns ett antal fall där LB kan dela dina personuppgifter. Detta kan vara för att tillåta oss att driva webbplatsen, för företagsändamål eller lagstadgade ändamål eller som en del av ett partnerskap med en tredje part. Alla mottagare av dina personuppgifter är skyldiga att behandla dem i enlighet med Data Protection Act 1998 och andra tillämpliga dataskyddslagar i Storbritannien och denna integritetspolicy.

Ditt godkännande av LB:s allmänna villkor (i enlighet med bestämmelserna däri) innebär att du ger oss samtycke till att dela dina personuppgifter med våra noggrant utvalda tredjepartspartners. Du kan dock enkelt välja bort denna delning av dina personuppgifter genom att maila till help@linenbundle.com. Även om du väljer bort det kommer vi fortfarande att dela dina personuppgifter efter behov för att driva webbplatsen eller som behövs för företags- eller lagstadgade ändamål.

För mer information om hur vi kan dela dina personuppgifter och med vem, se nedan:

Tredje part utsedda av dig.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter med tredje part där du har gett ditt samtycke tillgöra det.

Våra tredjepartsleverantörer.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter med våra tredje parts tjänsteleverantörer som tillhandahåller tjänster såsom dataanalys, betalningsbehandling, informationsteknologi och relaterad infrastruktur, kundservice, e-postleverans, revision och andra liknande tjänster. Dessa tredje parter får endast använda dina personuppgifter i den utsträckning som är nödvändig för att de ska kunna tillhandahålla sina tjänster till oss. De är skyldiga att följa våra uttryckliga instruktioner och följa lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter.

Affiliates.

Vi kan komma att dela vissa eller alla dina personuppgifter med våra dotterbolag, i vilket fall vi kommer att kräva att våra dotterbolag följer denna integritetspolicy. I synnerhet kan vi dela dina personuppgifter med våra dotterbolag där du väljer att ta emot marknadskommunikation från LB och dess dotterbolag.

Driftsändamål

Ibland arbetar vi med andra företag som hjälper oss att tillhandahålla webbplatsen till dig eller tillhandahålla andra supporttjänster som hänför sig till driften av webbplatsen och till leverans av produkter eller tjänster till dig. Dessa företag får endast de personuppgifter som krävs för att tillhandahålla tjänster och får inte använda den informationen för något annat än att tillhandahålla tjänsterna.

Vi förbehåller oss rätten att undersöka misstänkta överträdelser av våra allmänna villkor eller olagligt, bedrägligt eller olämpligt beteende på webbplatsen; och att delta i aktiviteter som behövs för att skydda rättigheterna, egendomen eller säkerheten för oss själva, våra användare eller andra. För detta ändamål, och i den utsträckning det är nödvändigt för att uppnå det föregående, kan vi utbyta information med andra företag och organisationer, inklusive men inte begränsat till våra partners och brottsbekämpande myndigheter.

Tredjepartspartnerskap

Vi kan komma att dela dina personuppgifter med andra tredje parter som vi har ett tredjepartspartnerskap med. Men om vi gör det kommer vi alltid att lista här vilka de är, vilken information de har och vad de gör med den.

Om du vill lära dig mer om beteendebaserad reklam, besök (http://www.youronlinechoices.com/ireland).

Om du vill hantera dina andra beteendebaserade annonseringsval online kan du göra det på http://www.youronlinechoices.com/ireland/your-ad-choices

Omstrukturering av företag.

Vi kan komma att dela personuppgifter när vi gör en affärsaffär, eller förhandlar om en affärsaffär, som involverar försäljning eller överföring av hela eller en del av vår verksamhet eller tillgångar. Dessa affärer kan inkludera fusioner, finansiering, förvärv eller konkurstransaktioner eller förfaranden.

Övriga upplysningar.

Vi kan komma att dela personuppgifter som vi anser vara nödvändigt eller lämpligt (a) för att följa tillämpliga lagar; (b) att följa lagliga förfrågningar och rättsliga processer, inklusive att svara på förfrågningar från offentliga och statliga myndigheter för att uppfylla kraven på nationell säkerhet eller brottsbekämpning; (c) att upprätthålla denna integritetspolicy; och (d) för att skydda våra rättigheter, integritet, säkerhet eller egendom och/eller dig eller andras.

    Dina rättigheter


Välj bort.

Du kan kontakta oss när som helst för att välja bort: (a) direktmarknadsföringskommunikation; (b) Automatiskt beslutsfattande och/eller profilering. (c) vår insamling av känsliga uppgifter (om tillämpligt); (d) all ny behandling eller dina personuppgifter vi utför utöver det ursprungliga syftet; eller (e) överföring av dina personuppgifter utanför EES.

Observera att om du väljer bort det kan vissa delar av webbplatsen bli ineffektiva.

Tillgång.

Du kan komma åt informationen vi har om dig när som helst genom att kontakta oss direkt på help@linenbundle.ie eller via ditt konto på webbplatsen (om tillämpligt).

Ändra.

Du kan också kontakta oss för att uppdatera eller korrigera eventuella felaktigheter i dina personuppgifter.

Flytta.

Dina personuppgifter är portabla – det vill säga att du har flexibiliteten att flytta dina personuppgifter till andra tjänsteleverantörer som du vill.

Radera och glöm.

I vissa situationer, till exempel när informationen vi har om dig inte längre är relevant eller felaktig, kan du begära att vi raderar dina personuppgifter.

Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på:

help@linenbundle.ie

Begäran om dataskydd

LinenBundle Europe Ltd

Ivy House,

Pelletstown,

Drumree.

Förklara i din förfrågan:

vilka personuppgifter det handlar om; och

vilka av ovanstående rättigheter du vill upprätthålla.

För ditt skydd kan vi endast implementera förfrågningar med avseende på de personuppgifter som är kopplade till den specifika e-postadress som du använder för att skicka din begäran till oss, och vi kan behöva verifiera din identitet innan vi implementerar din begäran.

Vi kommer att försöka följa din begäran så snart det är praktiskt möjligt och under alla omständigheter inom en månad från din begäran. Observera att vi kan behöva behålla viss information för registreringsändamål och/eller för att slutföra transaktioner som du påbörjade innan du begärde en sådan ändring eller radering.

Ingen avgift krävs vanligtvis

Du behöver inte betala en avgift för att få tillgång till dina personuppgifter (eller för att utöva något av det andraer rättigheter). Vi kan dock ta ut en rimlig avgift om din begäran är uppenbart ogrundad, upprepande eller överdriven. Alternativt kan vi vägra att följa din begäran under dessa omständigheter.

Vad vi kan behöva av dig

Vi kan behöva begära specifik information från dig för att hjälpa oss att bekräfta din identitet och säkerställa din rätt att få tillgång till dina personuppgifter (eller att utöva någon av dina andra rättigheter). Detta är en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att personuppgifter inte lämnas ut till någon person som inte har rätt att ta emot dem. Vi kan också kontakta dig för att be dig om ytterligare information i samband med din begäran för att påskynda vårt svar.

Tidsgräns för att svara

Vi försöker svara på alla legitima förfrågningar inom en månad. Ibland kan det ta längre tid än en månad om din förfrågan är särskilt komplex eller om du har gjort ett antal förfrågningar. I det här fallet kommer vi att meddela dig och hålla dig uppdaterad.

Klagomål

Du har rätt att göra ett klagomål när som helst till Information Commissioner's Office (ICO), den irländska tillsynsmyndigheten för dataskyddsfrågor (www.oic.ie). Vi skulle dock uppskatta chansen att ta itu med dina problem innan du närmar dig ICO så vänligen kontakta oss i första hand.

    Datalagring


Hur länge kommer du att använda mina personuppgifter

Vi kommer endast att behålla dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla de syften vi samlade in dem för, inklusive i syfte att uppfylla eventuella juridiska, redovisnings- eller rapporteringskrav.

För att fastställa lämplig lagringsperiod för personuppgifter tar vi hänsyn till mängden, arten och känsligheten hos personuppgifterna, den potentiella risken för skada från obehörig användning eller avslöjande av dina personuppgifter, de ändamål för vilka vi behandlar dina personuppgifter och om vi kan uppnå dessa syften på andra sätt och de tillämpliga juridiska kraven.

Detaljer om lagringsperioder för olika aspekter av dina personuppgifter finns i vår lagringspolicy som du kan begära från oss via help@linenbundle.ie

Under vissa omständigheter kan vi anonymisera dina personuppgifter (så att de inte längre kan associeras med dig) för forskning eller statistiska ändamål, i vilket fall vi kan använda denna information på obestämd tid utan ytterligare meddelande till dig.

    Denna integritetspolicy

Observera att denna integritetspolicy utgör en del av villkoren för användning av webbplatsen och utgör en del av avtalet mellan dig och oss. Vi kan uppdatera denna integritetspolicy då och då – förutsatt att vi alltid kommer att begära ditt samtycke till en sådan reviderad sekretesspolicy om vi ska göra några väsentliga ändringar.

    Frågor eller kommentarer?

Om du har ytterligare frågor om vår integritetspolicy, vänligen kontakta vår kundsupport via help@linenbundle.com