SÄNGKLÄDER SOM HÅLLER

Vi tillverkar sängkläder som håller.

Linenbundle - Linen That Lasts

Investera nu, spara senare

Våra lakan är en investering, en investering i kvalitet & komfort. Att köpa billiga sängkläder resulterar vanligtvis i noppor och lakan som skrynklar ihop sig samt förlorar sin form.

Våra lakan har en överlägsen känsla (man måste känna på dem för att förstå den!) & långvarig mjukhet som innebär att du inte behöver tänka på att ersätta ditt sängklädesset på grund av bristande kvalitet någonsin igen när du köpt det.


Kvalitet som varar en livstid.

Hållbara lakan är vår prioritet på Linenbundle. Tillverkningen av våra lakan innebär att våra sängkläder kommer att behålla sin kvalitet över tid. Vi uppnår detta delvis genom att använda enkeltrådigt garn, långfibrig bomull & den perfekta trådtätheten. Du kan läsa mer om tekniken här.etenskapen här.

Våra lakan är lika mjuka & lyxiga vid första tvätten som den 1000:e tvätten. De kommer inte att nötas eller rulla ihop sig, detta stödjs av vår 365 dagars garanti.

Minska återköpsfrekvensen

De mest miljömässigt hållbara lakanen är de som redan finns i ditt linneskåp. Vi vet att om kvaliteten inte är på den nivå som den borde vara så måste du fortsätta att köpa nya sängkläder.

Lakan från Linenbundle är inte "Fast-Fashion". Våra lakan kommer att hålla en livstid, så att du kan sova bättre & göra din del för planeten.

Vår 365-dagars garanti.

Våra lakan är gjorda för att hålla. Så om de slits eller nöts kommer vi att göra det rätta & ersätta dem gratis..

Vanliga frågor

Köp mindre, kräv
Mer.

Hållbarhet är en huvudprioritering vid framtagning och tillverkning av varje Linenbundle-lakan. Så du kan köpa färre och förvänta dig överlägsen kvalitet.

Handla sängkläder

Hållbart gjorda, etiskt framtagna.

Vi alla har en skyldighet att ta hand om vår planet. Vi ser till att alla gårdar, kvarnar & fabriker vi arbetar med delar vår vision..

Mer om vår etik