Vår Berättelse

Låt oss sova bättre.

Innan vi startade Linenbundle arbetade vi med sängkläder i över 10 år. Ändå kunde vi inte hitta lakan som överträffade våra förväntningar.
Vi ville ha förstklassig kvalitet och ansvarsfullt framtagna sängkläder som faktiskt förbättrade ens sömn. Dessutom ville vi att priserna skulle vara rimliga.

Två år senare var vi äntligen säkra på att vi hade skapat de bästa produkterna vi kunde. Högkvalitativa, supermjuka lakan och miljövänliga tillbehör, alla utformade för att ge dig dina drömmars sömn.

Grunden som vår verksamhet bygger på är bättre sömn. Detta börjar med etiska inköp och hållbar produktion, och slutar med att du, vår kund, sover bättre.

Och vi kommer att fortsätta att engagera oss för att ge dig underbara lyxprodukter till ett rimligt pris. Tack för att du är en del av resan.

Sömn spelar roll.

En god nattsömn är så viktig. Och även om vi kanske inte alltid får våra 8 timmar, är känslan och mjukheten i våra sängkläder utformad så att sömnen vi får, faktiskt gör skillnad. En Linenbundle Förbättrad sömn kan betyda:

  • Ökad energi - inga fler griniga morgnar!
  • Förbättrad koncentration på jobbet.
  • Tar hand om ditt känslomässiga välbefinnande & minskar stress
  • Förbättrad cellreparation - ökad immunitet & friskare hud.

Hållbart framtagna,
etiskt producerade

Vi strävar efter att ha en positiv inverkan, inte bara på människor utan också på planeten. Det är inte bara vår affärsstrategi, det är vår moraliska skyldighet.


Vi använder bara den renaste, 100% bomullen i våra lakan och 100% återvunnet material i vårt täcke och kuddfyllningar, vilket sparade 13,2 miljoner gram plast från deponi förra året.
Vi ser till att våra jordbrukare får en rättvis, human lön, att våra råvaror skapar minimal miljöpåverkan och att vi bara samarbetar med tillverkare som delar våra kärnvärden.


Mer om vår etik
Linenbundle Ethics. Sustainable bedding.
More About Our Ethics